МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Кога немате сопствен двор , може да се уреди просторот пред зградата во која живеете и да поседете со пријателите и комшиите.Добар начин да се надмине јазот И оттуѓеноста, и да се чувствувате опуштено.

Инаку жителите од ова зграда самоиси го уредиле влезот на зградата во соработка со комуналци, со цвеќе и други украсни грмушки.ПРИМЕР.

Во Кавадарци на улица „Моша Пијаде„ пред зградите „Убавици„ на 1 октомври 2020.

м.д.