МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ДВЕ ЛИЦА ОД КАВАДАРЦИ И ДВАЈЦА ОД НЕГОТИНО НОВИ ПОЗИТИВНИ

4 лица на возраст од 36 до 47 години се нови регистрирани позитивни на КОВИД 19. Станува збор за 2 лица од Кавадарци (од кои едно е жена) и двајца мажи од Неготино. Тие се позитивни, со симптоми но незнаат како се заразиле. Сите 4 лица имаат лесни симптоми и се наоѓаат во домашна изолација, информираат од ЦЈЗ Кавадарци

м.в.