МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Се отвара прашањето за загадувањето на Кавадареци со учество на Здруженија, правни субјекти и граѓаните

Прашањето за екологија на тема „Состојби и можни решенија за надминување на проблемот со сезонското загадување на воздухот со ПМ 10 честички“ ке биде предмет на поширока расправа на граѓаните. Општина Кавадарци организира Јавна на која се повикуваат заинтересираните граѓани, како и претставниците на НВО секторот на 15.февруари 2017 (среда) да присуствувата и да земат учество со свои дискусии во темата.

Јавната распара ќе се одржи во големата сала на Општината во среда со почеток во 12:00 часот.