МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

28 во Кавадарци, 15 во Неготино,4 во Д.Капија и 3 во Росоман.Тоа е денешиот биланс на позитивни на коронавирус во Тиквешијата , кој ни беа соопштени од раководителот на ЦЈЗ Д-р спец Ристе Јовановски.Позитивните се на возраст од 5 до 79 години.

1 здравствен работник од Кавадарци е позитивен , а регистриран е и еден починат граѓанин на 69 години од Кавадарци.