МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ИНВЕСТИЦИЈА ОД 1.500.000 ДЕН ОБЕЗБЕДЕНИ ОД ОПШТИНА КАВАДАРЦИ А ИЗВЕДУВАЧ Е ПЕР- ИНЖЕНЕРИНГ

ФК „Марена“ конечно ке добие нови модерни соблекувални со сите „салтанати“. Фудбалскиот третолигаш денес конечно почна да го остварува долгогодишниот сон на многу генерации. Удрени беа темелите на новите соблекувални а во новата година ке се бараат средства и донации за да се направат и трибини околу игралиштето. ФК „Марена“ го заслужува сево ова а се очекува клубот да прерасне и во филијала на ФК „Тиквеш“ каде би се калеле помладите фудбалери. За соблекувалните општина Кавадарци обезбеди 1.500.000 денари а изведувач на работите е фирмата „Пер Инженеринг“.

Еве што во оваа пригода ни изјавија градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев и советникот Митко Камчев кој воедно е претседател на УО на ФК „Марена“.

м.в.

133514195_428951101594114_7861334860619320199_n 133541153_2052932911674743_6974796173975928365_n 133603744_1958215037651071_5423488929056817869_n 133407510_216834069933224_4989017906552732291_n