„На 09.02.2021 во Полициската станица Кавадарци било пријавено дека Г.Б.(62) вработен во ЈП „Национални шуми“ од Кавадарци се здобил со повредa при извршување работни задачи во близина на с.Бохула. Лицето било пренесено во болницата во Кавадарци, каде му биле констатирани тешки телесни повреди.“- се наведува во денешниот Билтен на МВР.