МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ЈАВНО Извлекување на Општина Кавадарци по јавен повик, за поднесување документи за надомесување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на градот Кавадарци за купувње на велосипеди за 2021 година.