МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци вторпат учествуваше во Генералка Викенд 2023 .Се работи за огранизиран настан, каде што се собираше и селектираше отпад во повеќе делови од градското подрачје. Од страна на орагнизаторите беа врачени благодарници на учесниците - ЕЛС Општина Кавадарци, ЈП Комуналец, невладината организација ЕКО Живот и сите средни и основни општински училишта.

381073605_865739028243433_7310244301495606953_n 381238058_865739058243430_5360254393560231511_n 382753920_865739181576751_5712984769887975423_n