МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ПОСЛЕДНИ ВО НИЗАТА НА МАКЕДОНСКИ МАРАТОНИ БЕА СТРУМИЧКИОТ И ДЕБАРСКИОТ - НАЈАВА ЗА ПРИЛЕПСКИОТ ПО ПОВОД 11 ОКТОМВРИ

Состојбата со корона вирусот го спречи кавадаречкиот маратонец, доктор Бошко Илиев годинава да си ја оствари зацртаната агенда. Но затоа од друга страна му даде доволно време да ги промовира македонските езера, акумулации, природни убавини.

м.в.