МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По пет месеци практицирање на власта и раководење со Општина Кавадарци, градоначалникот  на Општина Кавадарци Митко Јанчев, одржа средба со новинарите и одговараше на прашања поврзани со реализираните проекти  а најави повеќе комунални и други вложувања за подобрување на животот во градот и селата.