МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Tоме Хаџивасилев -фудбалер и догогодишен директор и менаџер на ФК „Тиквеш.Остави трага во фудбалскиот живот кај нас. Беше бунтовник-како тој се нарекува себеси.Во емисијата отворено зборува за многу досега необелоденети настани и случувања, за обезбедувањето пари за живеење на клубот за  фудбалскиот ангажман, и раководење со ФК Тиквеш.За него неприкосновен играч на сите времиња од Кавадарци  е Вуко Каров, а алфа и омега за афирмација и живот на ФК Тиквеш најзаслужен е Диме Каровски-поранешен директор на ХЕЦ Тиквеш, сега пензионер.