МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во јуни 2019 година младите фудбалери родени 2006 и 2007 година на ГФК Тиквеш учествуваа на силен меѓународен турнир на пионери на познати фудбалски школи од Англија.За впечатоците говорат самите учесници на турнирот од пионерските школи на ГФК Тиквеш, кои доживејаа ново искуство во нивната фудбалска наобразба, кое долго ќе ги паметат.