МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Со членот на Управат на Градскиот ракометен клуб ТИКВЕШ Зоран Јосифовски разговаравме на досегашниот тек на првенството, промената на тренерот, пласманот во преј-аутот, и што го очекува клубот во новата пролетна сезона.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ