МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Наташа Малинкова има нов одличен музички хит.Се вика  „Ново време“.
Тоа е  ултра модерна песна за која  музиката,текстот и аранжман ги напиша нејзиниот долгогодишен соработник Столе Аврамов. Во ова песна учествува и нејзиниот  голем пријател , кавадаречкиот бас гитарист Пере Ангелов - Фиш. Во исчекување сме на  видео запис. Дотогаш еве го лирик видеото  на Драган Божинов и Филип Пауновски.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)