МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Пере Ангелов –Фиш
Повеке од 20 години и е познат на кавадречката и македонската музичка сцена.Свири на бас гирара и контрабас, одличен  музичар е и еден од ретките кој ги преферира џезот.Дипломирал на Музичката академија во Штип.Специјалност му е џезот,кој за жал кај нас малку се слуша.Одличен соговорник е,има искуство  со „живи свирки„ бил член на  бендовите „Децата на Сонцето„ и „Жирнал„ а  последниве години  наспапува со попиларниот Пикси.РТК.МК оствари одлична средба во неговото ново музичко студио.