МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Селото Бесвица се наоѓа во Општина Демир Капија .Некогаш со 300 куќи, сега само со неколку во кој живеат стари луге.Карактеристичен за селото е  чинарот кој се наоѓа сред село-стар 500 години.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ