МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ОД АРХИВАТА НА РТК - МРЗЕН ОРАОВЕЦ
Oд Архивата на РТК овојпат ви нуди средба со селаните од село Мрзен Ораовец.Емисијата е снимена 1999 година.По 18 години,може да да се направи споредба на сликата од селото тогаш и сега. А спомените за животот некогаш говорат неговите жители.