МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

На роденденот на Дејан Костов-Лиса,во Градскиот парк, дојдоа многу кавадарчани љубители на алтернативната култура
  Ова „Манифестацијата беше  во организација на Здружението за алтернативна култура “Алтер Центар“ Кавадарци, а е посветена на  еден од последните урбани легенди од Кавадарци, соработник на најдобрите кавадаречки уметници човек кој настојуваше Кавадарци да биде подобро место за живеење.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ