МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Мартин Данев од Кавадарци е млад човек кој сака да ги афирмира ММА борците и спортот кој го практикуваат кај нас и во светот.Овој спорт во другите земји а особено на запад е популарен,и ние како земја неколку активни вакви клубови сеуште сме на дното.Но како одминува времето и интересот кој од ден на ден се зголемува, и во РМ  спортот ке добива на популарност.Тој се подготвува  да замине на светско првенство во Сплит, но пред тоа мора да ги  залечи старите рани, кои верува со рехабилитацијата  ке успее во тоа. „Будо“ клубот и тренерот Александар Ристовски  сториле  многу за него и тој изразува јавна благодарност за тоа.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ