МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Ансамблот „Тиквеш“ на Домот на Културата 2001 година учествуваше на Меѓународниот фестивал на фолкорни групи  во Тавшанчил-Р.Турција, на кој оствари одличен успех.
ТВ-екипа  го следеше патот и настапот на нашите фолкорци ,и направи ТВ репортажа во која се забележани позначајните моменти.Автор на емисијата е Марјан Тодоровски.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)