МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Овошните садници на Камче.
Камче Бошевски о Росоман е производител на повеке овошни дрвца. За нив гарантира и обезбедува потребна документација.Решил да се посвети на проиизводството на здрав посадочен материјал за повеке овошни видови кои успеваат на ова подрачје. Овој март Камче го заблежавме на Градскиот зелен пазар во Кавадрци каде сам го продаваше своето производство истовремено со совети им помагаше на заинтресираните како да садат плодни овошни дрвца.