МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Лето-1960 година

Летен вообичаена ден во кавадаречката чаршија, вo 1960 година. Во преден план на фотографијата Лазар Хаџи Манов.

Oд фототката на Музееј глеријата