МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Параметрите се забележани во двете станици поставени од Универзитетот „Гоце Делчев“ на Градскиот плоштад ( над Централ Бар) и во село Ваташа на зградата на Спомен домот на културата „ 12 Другари“

линк ТУКА : http://ambisite.ugd.edu.mk/Station.aspx?Station=7