МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Kавадарци е големо градилиште. Во Општината на неколку локацци се изведуваат градежни зафати од разилни објасти и места а ЈП Комуналец ја продолжува реализацијата на програмата за подобрување на одводните подземни инсталации.Конретно денеска се работеше на улицата „Никола Минчев„ каде се поставување на атмосферска канализација Ф-1200.

57240698_2395325634024817_1932506945558675456_n.jpg