МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Mладата Мартина Баракоска влезе во историјата на фестивалот како прва девојка која ја освоила Гран При наградата „Трајко Каров“...

Најголемите амбасадори на македонската национална култура и самобитност,Анасамблот „Танец“ синоќа имаше настап во Кавадарци.

7-мо Септемврискта награда годинава ја добија Компанијата ,,Инел Интернационал,, и проф- д-р Кирил Темков

Со изведба на македонската...

Давор Дишлиевски второпласиран на Тиквешкиот пливачки маратон 2015

Во организација на Пливачката федерација на Македонија и локалн...

НА ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА КАВАДАРЦИ: БИСТИТЕ НА БОРЦИТЕ НА ЕДНО МЕСТО: ВО ПАРКОТ НА РЕВОЛУЦИЈАТА

Од денеска во Паркот на Револу...

РЕШЕНИЈА ЗА РАБОТЕН ОДНОС НА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ДОБИЈА РАБОТНИЦИ ВО МУЗЕЈ ГАЛЕРИЈАТА, ДЕТСКАТА ГРАДИНКА И ДОМОТ НА КУЛТУРАТА

Возд...

НАД 200 МЕТРИ КУБНИ НАНОС КЕ БИДЕ ИСЧИСТЕН ОД КОРИТОТО НА РЕКАТА ,,лУДА МАРА,,

Над 200метри кубни нанос на земја, песок и камења во речно...

Славниот кавадаречки ѓеврек поскапе и сега има цена од 15 денари

Цената е истакната на ѓевречарските колички и ги изненади кавада...

Лозарите во Тиквешијата се задоволни од годинашниот род на Кратошијата и Вранецот , двете најквалитетени црно сорти на винско грозје....

На изложбата годинава учествуваа над 80 кучиња од Македонија, Србија и Бугарија

Во организација на кинолошкото друштво „7ми сеп...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)