ЈП Паркинг од Кавадарци а во согласност со промената на зимското со летно сметање на времето од 1 април годинава ,воведува промени.

Од понеделник до сабота во сите зони за паркирање и наплата ќе се врши во времето од 7.00 до 22.00 часот.

Во недела од државни празници паркирањето е бесплатно во сите зони.

Новината е и во тоа што се изврши измена во намалување на времето на платен паркинг наместо до 23.00 , до 22.00 часот.

м.д.

166605051_299003398340422_533888712504899855_o

133747719-126371