МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Денеска во Кавадарци Здружението „Ж,та “- во Кавадарци одржа јавна средба со претставници н а Мининстерството за Земјодлие,Управ...

ВО КАВАДАРЦИ ВО “ВИНСКАТА КУЌА“ БЕШЕ ПРОМОВИРАНО ИЗДАНИЕТО НА ФОЛКОНИКА-„СЛУШАМ КАЈ ШУМАТ ШУМИТЕ“.ЗДРУЖЕНИЕТО ИМА ЗА ЦЕЛ З...

-Продолжува втората фаза од реконструкцијата на Западен Булевар (коњски дупки). Општина Кавадарци како главерн инвестиор , плански и сео...

Предраг Самарџиски иако под договор сепак ке си замине од Кавадарци

Се поевидентно е дека КК ЕуроНикел ќе влезе во новата натпрева...

Утре -недела на 10 јули 2022, од 18 часот, по повод “Денот кога се роди добриот човек“, Меморијален ден посветен на урбаната легенда Деја...

Maрјан Захарчев загина пред две години во сообраќајна несреќа.Беше крводарител, а животот тргично го заврши ,не по негова вина.Почина до...

„На 06.07.2022 во 00.45 часот во Полициската станица Кавадарци било пријавено дека во Општата болница Кавадарци со тешки телесни повреди б...

Со пораката И ВИЕ СТЕ ОДГОВОРНИ од денеска започнуава кампањата на ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ за заштита од пожари.

За ова акт...

Митков е “дете“ на Тиквеш а лани настапувааше во екипата на Локомотива од Градско

Влатко Костов продолжува да го составува мо...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)