МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Денеска градоначалникот Митко Јанчев ја посети првата локација на која ќе се постават мерни станици, а ќе ги има на околу 18 локации, и с...

ИЗЈАВА НА ГРАДОНАЧАЛНИК MИТКО ЈАНЧЕВ

...

На спореден пат кај Тиквешкото Езеро во близина на Кавадарци синоќа беше пронајден патнички автомобил со битолски регистарски ознаки ...

Реализирани се значајни инфраструктурни проекти во вредност од три милиони евра. Градоначалникот Митко Јанчев и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ ...

Реконструкцијата на локалниот пат во село Бохула е во завршна фаза. Денеска ќе се заврши асфалтирањето во должина од 450 метри. За убаво ...

Завршено е асфалтирањето на дел од ул. ,,Индустриска" ( од Жито Југ до Хотел Елит) каде комплетно беше изваден стариот асфалт и заменет со н...

На денешната 4 Вонредна седница на Советот со мнозинство гласови на советниците беше дадена виза на предлог програмата со финасов план...

Денеска на пригодна свеченост во Винскиот музеј Кавадарци во Градскиот парк беше одбележана 12 годишнината од работењето на Еколошкот...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)