МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Реконструкцијата на локалниот пат во село Бохула е во завршна фаза. Денеска ќе се заврши асфалтирањето во должина од 450 метри. За убаво Кавадарци, Кавадарци за сите! Изведувач е оператиувата на „Градба Промет“.

https://www.facebook.com/MitkoJanchev/videos/367579858787025