МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

ОД АРХИВАТА НА РТК
Од Архивата на РТК, ви нуди средба со еден од најстарите, фотографи од Кавадарци (малку познат во јавноста) Ифтим Петров.Кога е снимена емисијата 1999  година, во атељето на покојниот фотограф Ристо Чачков тој имаше 89 години. Неговиот спомени за занаетот се драгоцени особено кој знае да ги цени . Автор на емисијата е новинарот Маријана Пешиќ.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ