МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Овој натпревар се одигра во ДТВ Партизан пред над 1.000 гледачи на почетокот на деведесетите години од минатиот век..Женската кошарка беше најпопуларен спорт во Кавадарци.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)