МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Maратонецот во пливање  д-р Бошко Илиев досега има препливанио многу реки,езера,мориња.Неговата желба и упорност во маратонското пливање е речиси единствена кај нас во Кавадарци и затоа со право него го нарекуваме вистински пливачки маратонец-пример како треба да се сака овој спорт иако годините натежнуваат.Ова што ке го видите е само еден од повеќето десетици маратони на д-р Бошко Илиев: во Шабац 2002 година.Со него беше и новинарот-водител  : Јован Ацев.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ