МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ВО СПОМЕН НА НЕГОВОТО РАЃАЊЕ- 25 ЈАНУАРИ... -„ОД СРЦЕ ЗА ТОШЕ,, - Емисија посветена на 7-та велосипедска тура од В.Градишка до Крушево во чест на Тоше Проески-нашиот најпопуларен пејач, хуманист и човек кој ги сакаше сите луѓе .