МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ОД АРХИВАТА НА РТК - Кавадаречкото здравство во минатото со д-р Александар Хаџијорданов
Доктор Александар Хаџијорданов-гинеколог во поранешниот Медицински центар спаѓа во редот на лекарите во кавадаречкото здравство кои оставиле свој печат. Во април 1996 година новинарот Љубица Кимова од РТК ја направи единствената емисија за него воопшто реализирана во Кавадарци.А тој заслужии повеќе...Затоа одделете малку малку време за да чуете нешто за него.