МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Победата против Студент - Ино Спектар овде во Кавадарци, во салата на ДТВ Партизан- пред 27 години беше историска од спортски аспект.Еве го крајот на средбата и импресиите за играта на двата тима.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ