МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Женската кошарка во Кавадарци остави посебен белег.Тиквеш Флорида беше најдобра екипа во женска кошарка кај нас.Натпреварите беа масовно посетени. Според Трајковски ова е еден од најдобрите натпревари во женска кошарка кога е да е :ТИКВЕШ ФЛОРИДА И СТУДЕНТ ИНОСПЕКТАР - 1993 година.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ