МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Средствата ке бидат наменети за хуманитарна цел

Група ученици од основното училиште „ Страшо Пинџур “ Кавадарци, преку програмата Црвен Крст во Акција - Промоција на Хуманите вредности, циклус 2018 година, ја организираат хуманитарната театарска претстава „СТРУЈАРДЕСИ“ во Домот на културата „Иван Мазов Климе“.Станете алка од синџирот на хуманоста, кој ке му помогне на 12 годишниот БЛАЖЕ Пешевски да ги надмине здравствените бариери..

.Секое дете го заслужува најдоброто Зар не??

Хуманитарната театарска претстава е во режија на Диме Коцевски. Истата ќе се одржи во понеделник, 19.март.2018 година, со почеток во 19:30 часот.

ВЛЕЗ: 100 денари.

Бидете хумани! Ве очекуваме !