МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

КАРАТЕ КЛУБ „ТИКВЕШ “ ОД КАВАДРАЦИ ВЧЕРА НА 20 НОЕМВРИ 2022, УЧЕСТВУВАШЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ КАРАТЕ ТУРНИР ,,ТЕТОВО ОПЕН,,.

ЕЛЕНА ПАРИЗОВА БЕШЕ ТРЕТА ВО КАТИ, МАРИЈА ДИМИТРИЕВА ИСТО ТАКА ОСВОИ 3 МЕСТО ВО КАТИ, ВАСИЛИЈ ТРЕНДАФИЛОВ БЕШЕ 3 , ТЕО КАМЧЕВ ОСВОИ 1 МЕСТО ВО КАТИ, АНДРЕЈ ЃОРЧЕВ БЕШЕР ТРЕТ ВО КУМИТЕ (БОРБИ), И ТЕО КАМЧЕВ ОСВОИ 3 МЕСТО ВО КУМИТЕ (БОРБИ) .,УБАВ УСПЕХ НА ЧЛЕНОВИТЕ НА НАШИОТ НАЈСТАР КАРАТЕ КЛУБ ВО КАВАДАРЦИ.