МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во 2000 година кога е реализирана емисијата на село Страгово-„Село што изумира„ во него живееја неколку семејства.
Речиси сите се бавеа со сточарство, и тоа со одгледување на овци од кои се правело надалеку прочуеното страговско сирење.Но Страгово било познато и по други работи. За нив  пред 17 години направена е репортажа .Препорачуваме да ја погледнете.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ