МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Eмисијата низ сведоштва на учесници во НОБ од Кавадарци е раскажано времето на борбата за ослободување на Македонија и Кавадарци против фашизмот(Втора светска војна).Соговорници се кавадарчани(сега покојни) кои биле учесници ви најголемата епопеја за ослободување од поробувачите.Посебнo се зборува за  периодот на 1944/45 година.